Bedrooms


Chalet Vincent - Chamonix

Chalet Vincent has undergone an 18 month-long full renovation, bringing the property up to a standard that truly befits its location. The refit has also been undertaken with a conscious eye upon the environmental impact. The technology incorporated is as energy efficient as possible and the materials as sustainable as feasible. While impossible to eliminate the carbon footprint of a luxury chalet like this, it is possible to combine top-of-the-range facilities with an ecological conscience.

The result of this renovation is that the chalet now benefits from piped water under-floor heating, low-energy self-cleaning double glazing, new bathrooms and toilet suites, an open-plan bar/kitchen, a spacious open-plan living room with a ‘Clearview’ wood-burning stove and a large landscape window overlooking the valley and across to Les Drus and L’Aiguille du Midi. On top of that a Bose state of the art entertainment hub it provides Broadband Wifi, Satellite TV, Nintendo Wii fit, a Sony Playstation 3 and a collection of movies and a sensational music system throughout the house.